Polskie forum fanów TOTO TOTO - Polska strona zespołu
Maj 20, 2012, 18:14:02 *
   Strona główna   Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Strony: [1] 2 3
  Drukuj  
Autor Wątek: Trasa koncertowa Luke'a Ever Changing Times - czy ktoś się wybiera?  (Przeczytany 6456 razy)
fqjcior
Junior
**

« : Kwiecień 28, 2008, 13:00:01 »

Witam. Jestem bezkrytycznym fanem TOTO oraz Steve'a Lukathera. Jego ostatnia płyta solowa jest wspaniała - najlepsza w jego solowym dorobku IMHO. W czerwcu zaczyna sie w Europie trasa promująca ECT. W związku z tym mam pytanie, czy ktoś się wybiera na któryś z koncertów (ja nastawiam się na 02 July 2008 Fabrik , Hamburg (Germany). Czy są inni zainteresowani?? Jak podejrzewacie, gdzie i kiedy będzie mozna kupić bilety?Co?
« Ostatnia zmiana: Maj 04, 2008, 14:53:12 wysłane przez fqjcior » Zapisane

"Live is like jazz. It's best when it's improvised."
pawełc
Junior
**

« Odpowiedz #1 : Maj 01, 2008, 16:05:32 »

Witam, Nie widziałem aby były gdzieś sprzedawane bilety na koncert do Hamburga. Może troszkę jeszcze trzeba zaczekać. Ja chyba wybiorę się do Malmoe. Nie są drogie bilety lotnicze np. z Gdańska
Hej Uśmiech
aneta
Stały bywalec

zawsze wierna fanka

« Odpowiedz #2 : Maj 02, 2008, 15:42:04 »

witaj...ja bym pojechała odrazu..to moje marzenie z gatunku tych największych ale jak zwykle do głosu dochodza finanse.po prostu nie stac mnie na samodzielny wypad.nie ukrywam że szukam ziomali którzy kochają Luke'a tak jak ja i by móc podzielic sie kosztami jadąc jednym samochodem..naprawde chciałabym jechac do Niemiec bo czy nasz kochany idol będzie kiedykolwiek bliżej nas niż tego lata?wątpię...i zdaję sobie sprawę że to moja ostatnia szansa...pozdrawiam i czekam na cud

aneta 505267835 pozdrawiam
fqjcior
Junior
**

« Odpowiedz #3 : Maj 02, 2008, 17:17:58 »

Wobec tego trzymajmy rękę na pulsie, patrzmy kiedy i gdzie pojawią się bilety i może uda się śmignąć wspólnie:-)

aneta
Stały bywalec

zawsze wierna fanka

« Odpowiedz #4 : Maj 04, 2008, 11:10:36 »

Duży uśmiech dzięki Fajcior jesteś wielki...powiem ci w zaufaniu żenie będziesz żałował wspólnej wyprawy...pozro

fqjcior
Junior
**

« Odpowiedz #5 : Maj 04, 2008, 15:01:21 »

Hmmm. Brzmi co najmniej intrygująco ;-) Już się nie mogę doczekać :-) Pozdrawiam!

aneta
Stały bywalec

zawsze wierna fanka

« Odpowiedz #6 : Maj 04, 2008, 18:46:31 »

intrygująco?hmmm i o to mi chodziło...jestem jaka jestem ale znajomi mówią że konie można ze mną kraśc wiec chyba warto...wiesz fajcior?naprawde kocham Luka i chciałabym choc raz go zobaczec na żywo...Bóg jeden wie jak bardzo...a i zalezy mi by poznac kogos kto czuje tak jak jak ja.pozdrawiamcie i mam szczerą nadzieję że uda się nam razem wyjechać do tych niemiec...naprawde wychodze z siebie by tego dokonac ale niestety kochane pieniążki...

fqjcior
Junior
**

« Odpowiedz #7 : Maj 07, 2008, 09:53:13 »

No więc mamy pewien postęp w sprawie wyjazdu do Hamburga. Jest nowa stronka http://www.everchangingtimes.com/ poświęcona wszystkiemu, co związane z nową płytą LUKEa. Jak widać wziął się Steve na poważnie za promocję swego najnowszego dzieła. No i można na tej stronce między innymi znaleźć linki do stron, na których będzie mozna nabyć bilety na koncerty. To już coś... Bilety na koncert Lukea w Hamburgu nie są jeszcze w sprzedaży, ale trzeba pilnować....

aneta
Stały bywalec

zawsze wierna fanka

« Odpowiedz #8 : Maj 07, 2008, 10:02:21 »

widziałam już dodałam tę stronkę do ulubionych.też tam zerkam co chwile....pozdrawiam

fqjcior
Junior
**

« Odpowiedz #9 : Maj 09, 2008, 13:27:56 »

UWAGA: bilety na koncert w Hamburgu można juz zamawiać tu: http://www.ticketonline.com/de/de/eventid/313792-STEVE+LUKATHER/?productionid=118532

Szok

fqjcior
Junior
**

« Odpowiedz #10 : Maj 12, 2008, 11:34:30 »

Zmiana planów z przyczyn obiektywnych. Hamburg odpada ze względu na datę. W tej chwili najbardziej prawdpodobny jest wyjazd do Hannoveru 10.07. http://www.bluesgarage-hannover.de/index.php

Cały czas mam jedno miejsce wolne w samochodzie. Zapraszam.

pawełc
Junior
**

« Odpowiedz #11 : Czerwiec 20, 2008, 20:26:35 »

Jestem desperatem i jadę na koncert Steve do Malme. A Co. Ciekawe czy spotkam jakiegoś fana z Polski.
3 majcie się Uśmiech
fqjcior
Junior
**

« Odpowiedz #12 : Czerwiec 24, 2008, 13:30:53 »

Pozostało 16 dni do koncertu w Hannoverze. Mam już zarezerwowane bilety oraz nocleg. Zapowiada się wspaniały i bardzo kameralny wieczór. Liczę na autograf i wspólne zdjęcie ze Stevem. Z tego co wiem, nie powinno być to problemem. Nie mogę się doczekać :-)

pawełc
Junior
**

« Odpowiedz #13 : Czerwiec 26, 2008, 19:51:53 »

Właśnie wróciłem z Malme. Koncert rewelka.  Steve i jego kapela dali popis. Było naprawdę bardzo rockowo. Lukather grał nawet na leżąco. Na bis zagrał no właśnie nie chce zdradzać, ale Ci co wybierają się na koncert będą mile zaskoczeni. Jak ktoś chce wiedzieć jakie to były utwory. To napiszę na priva. No i najważniejsze podczas króciutkiej przerwy Steve przywitał się ze mną. Tego napewno się niespodziewałem. Koncert odbył się małym klubiku w sumie było około 200 ludzi większość Szwedów.
PS
Na lotnisku w Gdańsku spotkałem Jana Borysewicza, który dzień wcześniej dał niezały koncert z Lady Punk + orkiestrą symfoniczną.
Pozdrawiam Uśmiech
fqjcior
Junior
**

« Odpowiedz #14 : Lipiec 12, 2008, 23:40:00 »

No to jestem po koncerice w Blues Garage w Hannoverze:-) Słowa nie oddadzą tego co przeżyłem. Koncert był REWELACYJNY, a wieczór uważam za jeden z najbardziej magicznych w moim życiu. Kropkę nad "i" postawiło kilka zdań zamienionych z Mistrzem po koncercie, jego autograf oraz .... wspólne pamiątkowe zdjęcie :-). LUKE powiedział mi, że być może odwiedzi nasz kraj w przyszlym roku.... Cóż - pozostaje mieć nadzieję i czekać....Choć ja osobiście w to nie wierzę :-( Dlatego wolałem przejechać 1500 km. I BYŁO WARTO - o czym nie omieszkałem wspomnieć Steve'owi, na co on zareagował szczerym " I really aprreciate this, man"....Niech żałuje, kto nie był ;-)

Strony: [1] 2 3
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!