Polskie forum fanów TOTO TOTO - Polska strona zespołu
Maj 20, 2012, 18:36:37 *
   Strona główna   Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Steve Lukather - ECT World Tour - Praga, 19 marca 2009  (Przeczytany 2691 razy)
MarS
Junior
**

« : Marzec 22, 2009, 12:17:08 »

Tutaj Wam opiszemy nasze wrażenia z koncertu w Pradze.

Było niesamowicie! Luke w świetnej formie i cały zespół również Mrugnięcie Po koncercie udało nam się zamienić parę słów ze Stevem, Rickym, Carlitosem i Erickiem. To wspaniali ludzie - zero napinki, wielki szacun! Mamy autografy, zdjęcia i dwóch  Szok szczęśliwców ma kostki Lukathera!

« Ostatnia zmiana: Marzec 25, 2009, 21:12:41 wysłane przez MarS » Zapisane

These Are Ever Changing Times, Full Of Every Danger Sign, And The Only Hope For Us To Survive ...
hass
Nowicjusz
*

« Odpowiedz #1 : Marzec 23, 2009, 15:08:57 »

Hej Fani!
Byłem i przeszło moje najśmielsze oczekiwania to co nas spotkało.
Wciąż nie moge uwierzyć, autografy, kostki, fotki i ... musiałem Go pocałować  Duży uśmiech
 ...i tego drugiego  Mrugnięcie też hehehe !
LUKE wykazał godną podziwu cierpliwość w stosunku do mojej osoby, RISPEKT!
I musze potwierdzić, że Białystok ma największą kolekcje kostek Lukathera w promieniu 1000km! O autografach nie wspomne.
Pozdrawiam Mario i uroczą małzonkę (też ma fajne foto).
MarS
Junior
**

« Odpowiedz #2 : Marzec 23, 2009, 19:00:58 »

I musze potwierdzić, że Białystok ma największą kolekcje kostek Lukathera w promieniu 1000km! O autografach nie wspomne.

Co prawda, to prawda ... Dwie osoby z Białego i dwie kostki Steva  Chichot Mnie się nie udało, choć było tak blisko Smutny Prawie nie doszło do rękoczynów ... Ale nieważne.

Nasi przyjaciele Hass i Gvaku wpadli na szalony pomysł i postanowili sprezentować Luke'owi piersiówkę wysadzaną kryształkami Svarowskiego oczywiście nie pustą  Mrugnięcie Luke nie załapał o co chodzi ale Ricky Z. wziął ją z ochotą, co zostało zresztą udokumentowane na załączonym zdjęciu  Duży uśmiech

These Are Ever Changing Times, Full Of Every Danger Sign, And The Only Hope For Us To Survive ...
aneta
Stały bywalec

zawsze wierna fanka

« Odpowiedz #3 : Marzec 23, 2009, 19:48:16 »

witajcie MarS i hass faktycznie wspomnienia macie nieziemskie aż można pozazdrościć...faktycznie kostki to cenne trofeum i szczęśliwi którzy je posiadają...co do piersióweczki to faktycznie podziwiam Stevena...kto jak kto ale on nie załapał? Chichot dobrzew że chociaż Ricky...pozdrawiam was serdexcznie i dziękuję za cenne relacje z koncertu na który tak bardzo chciałam pojechać

aneta 505267835 pozdrawiam
Karol Totomaniak
Nowicjusz
*

« Odpowiedz #4 : Marzec 24, 2009, 11:36:47 »

Cześć Wam!

Dawno mnie tu nie było.Byłem w Pradze; było niesamowicie;udało sie zrobić fote z Luke;Zapraszaliśmy go później żeby przyszedł do stolika na browar;mówił że być może przyjdzie ale pewnie był zmęczony.
Nieopisane wrażenia!
Cześć Hass chyba żeśmy sie spotkali z Tobą i Twoim kumplem - robiliśmy sobie wspólnie fote przy wyjściu;pokazywałeś mi kostki które zdobyłeś;Luke podpisywał Ci sie na koszulce z trasy Mindfields
Pamiętam jak podczas koncertu położyłeś Luke`owi sweter na odsłuch hehehehhe.Daj znać co u Ciebie!

Pozdrawiam,
Karol
MarS
Junior
**

« Odpowiedz #5 : Marzec 24, 2009, 12:38:48 »

Hass zdjął z siebie koszulkę  Duży uśmiech i oddał Luke'owi. Co za poświęcenie! Respect! Jak podeszliśmy po koncercie do Steva to od razu entuzjastycznie zareagował na jego widok. I ta jego nieziemska ciepliwość do mego frienda  Mrugnięcie. Poczesał go po 'grzywie" i ucałował jego rękę. Zazdroszczę ułańskiej fantazji Duży uśmiech

Widzę, że powoli "ujawniają się" osoby będące w Pradze ... Serdecznie pozdrawiam tych, którzy byli a się nie przyznali, że jadą Mrugnięcie

hass
Nowicjusz
*

« Odpowiedz #6 : Marzec 24, 2009, 19:11:58 »

hehehe
Witaj Karolu, to ja - widać na fotcez Lukiem, z Toba też mam i białą gitarą!
Widze, że nie tylko LUKE mnie zapamieta :] hehehehe

Poponuje zorganizować jakąś grubszą akcje wymiany materiałów cyfrowych, jako że sie na tym nie znam - proponujcie akieś rozwiązanie (dla lamera)
MarS
Junior
**

« Odpowiedz #7 : Marzec 25, 2009, 21:06:35 »

Nie wiem czy już widzieliście na youtube. Są dwa fajne filmiki z Pragi.

http://www.youtube.com/watch?v=JdJ9t9_3pVw
http://www.youtube.com/watch?v=ZZytSquSIb0

Peace, MarS

between
Stały bywalec

« Odpowiedz #8 : Marzec 27, 2009, 12:48:32 »

cześć chłopaki Uśmiech   desperados !;)
mimo wszystko czuję lekki niedosyt... /;)

between
Skusia
Stały bywalec

« Odpowiedz #9 : Marzec 30, 2009, 23:24:41 »

Witajcie,
To co się będę ukrywał Uśmiech - też tam byłem i to zupełnie przypadkiem - miałem zaplanowaną delegację i gdy przeglądałem stronkę Steve'a ku mojemu zdumieniu sie okazało że właśnie w czasie gdy będę w Pradze on koncertuje. Pomyślałem - cóż raczej nierealne, pewnie wszystkie bilety wyprzedane, ale ku mojemu zdziwieniu na dzień przed koncertem gdy przybyłęm do Lucerny bez problemu dostałem bilet i z niedowierzaniem pytając ile jest wolnych jeszcze miejsc pani w kasie powiedziała mi że ok 200. Pojawiła się refleksja - my w Polsce czekamy choć na jeden krótki koncert a w miastach takich jak Praga możesz dostać bilet nawet w dzień koncertu - widziałem - i nawet przechodząc obok byś nie wiedział że Lukather tam gra - żadnego plakatu, nic Uśmiech Kosztowało mnie to całe ok 80 zł w przeliczeniu na polskie złoty. Dobra - wchodze do środka - a tu kurcze klubik jak z osiedla spray na ścianach, kibel z popsutymi drzwiami, ludzie stoją lub siedzą przy barze i piją piwo, kopcą fajki że aż gęsto, nieopodal niezawielka scena - trochę się zdziwiłem oczekując czegoś w rodzaju teatru gdzie siąde w krześle i będę czekał - Mrugnięcie - ale szybko podłapałem klimacik. Ok 21 luzik, sponton, najpierw wyszło kilku młodych chłopaczków złapali się za instrumenty i zaraz potem wyskoczył Steve z gitarą i od razu zaczęli grać. W sumie pierwszy raz widziałem go na żywo i było to dosyć dziwne - faje uczucie - gość którego widywałem ruszającego się dotychczas tylko na youtube teraz stoi z 10 metrów ode mnie Uśmiech
Koncert spoko, trochę źle wyregulowali mikrofon i było wrażenie jakby Steve miał wytarte gardło (może tak napradę było Mrugnięcie) ale zaraz potem było juz ok. Jak ktoś już napisał zero napinki, luźny, fajny kontakt z publiką, nie potrawiłem tylko motywu gdy Steve śpiewając piosenkę nagle pokazał i krzyknął głośne "fuck you" zwracając się chyba do swojej byłej dziewczyny z przeszłości - no cóż amerykański rocker Mrugnięcie Fajny był motyw gdy perkusista grał solo z związanymi oczami, Steve podchodził i odsuwał mu tależe Uśmiech Cieszyłęm się bardzo że zagrał Party In Simon Panths i Hero with an 1000 eyes - super brzmiało i skakałem i darłem 'ryj' Uśmiech Było też Live For Today ze starego repertuaru Toto. W pewnym momencie był nieprzyjemny incydent - nie wiem czy ktoś zauważył - jakiś koleś z tyłu zdjął koszulkę i zacząl skakać jak małpa i zaczepiać ludzi. Szybko założyli mu nelsona i wyprowadzili. Respekt dla dziewczyny która siedziałą przy głównym głośniku na scenie, ja stałęm  dość kawałek od niej a dzwoniło mi w uszach. Cóż popełniłem coś czego pewnie mi nie wybaczycie ale ... wyszedłem przed końcem. Nie to żeby mi się nie podobało bo było super ale - późna godzina, obce miasto, ostatni tramwaj te klimaty. Zdjęcia mam, niestety tylko Steve'a nie ze Stevem - może następnym razem. No i to chyba na tyle. Pozdrowienia serdeczne dla tych którzy byli - podsłuchiwałem kto mówi po polsku ale niestety nie udało się was spotkać Uśmiech
between
Stały bywalec

« Odpowiedz #10 : Marzec 31, 2009, 21:03:54 »

skusia, kochany jesteś Mrugnięcie
 dzięki,że podzieliłeś się z nami. subiektywne spojrzenie. i bardzo dobrze. takich więcej
 Buziak Buziak Buziak

between
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!