Polskie forum fanów TOTO TOTO - Polska strona zespołu
Maj 20, 2012, 18:37:11 *
   Strona główna   Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Strony: [1] 2
  Drukuj  
Autor Wątek: LUKE W POLSCE jesienią 2009!!!!!!!  (Przeczytany 4313 razy)
Karol Totomaniak
Nowicjusz
*

« : Marzec 24, 2009, 11:26:28 »

Cześć Wam!

Mam dobrą wiadomość!
Jakiś czas temu dostałem info że Luke będzie na festiwalu perkusyjnym w Opolu a dzisiaj zobaczyłem oficjalną informacje :
http://www.miedzynarodowyfestiwalperkusyjny.pl/
Dziwi mnie fakt kiepskiej reklamy....
Ciekawe w jakiej sali w Opolu będzie koncert żeby pomieściła wygłodniałych fanów Toto i Luke z całej Polski. Biorąc pod uwagę że dawno go u nas nie było może być duży tłok:)))

Pozdrowienia dla Toto i Luke-maniaków!!!
MarS
Junior
**

« Odpowiedz #1 : Marzec 24, 2009, 11:41:30 »

Niezłe jaja! A jeszcze kilka dni temu się pytałem Steva czy przyjedzie i powiedział że raczej nie  Duży uśmiech Oby to była prawda a nie jakiś "łyt reklamowy".

Potwierdzam inforamcję ze strony festiwalu. Bedą dwa koncerty w Katowicach i w Opolu 9-10 października 2009. Zadzwonię do organizatorów sprawdzić tą informację, bo normalnie nie wierzę ...

These Are Ever Changing Times, Full Of Every Danger Sign, And The Only Hope For Us To Survive ...
aneta
Stały bywalec

zawsze wierna fanka

« Odpowiedz #2 : Marzec 24, 2009, 12:03:02 »

witajcie chłopaki ani nie mówcie to by były jaja nieziemskie...też posprawdzam co i jak a tymczasem....muszę szlifować mój angielski Duży uśmiech pozdrawiam

aneta 505267835 pozdrawiam
MarS
Junior
**

« Odpowiedz #3 : Marzec 24, 2009, 12:12:01 »

Mam dobrą wiadomość!
Jakiś czas temu dostałem info że Luke będzie na festiwalu perkusyjnym w Opolu a dzisiaj zobaczyłem oficjalną informacje :
http://www.miedzynarodowyfestiwalperkusyjny.pl/

Rozmawiałem z sekretarką z Biura Organizacyjnego tej imprezy. Na chwilę obecną udział Luke'a w w tej imprezie nie został jeszcze potwierdzony. Rozmowy trwają ... Więcej będzie wiadomo po 15 kwietnia.

Nie pozostaje nam nic innego jak uzbroić się w cierpliwość i trzymać kciuki. Może się uda ...
« Ostatnia zmiana: Marzec 24, 2009, 12:26:53 wysłane przez MarS » Zapisane

These Are Ever Changing Times, Full Of Every Danger Sign, And The Only Hope For Us To Survive ...
aneta
Stały bywalec

zawsze wierna fanka

« Odpowiedz #4 : Marzec 24, 2009, 13:50:59 »

będę trzymac kciuki najwyżej palce połamię....ale mam nadzieję że wypali

Bandit
Nowicjusz
*

« Odpowiedz #5 : Marzec 24, 2009, 17:20:20 »

Duży uśmiech A ja  jeszcze kilkanaście dni temu napisalem post zatytułowany Lukather w Polsce dotyczacy zaproszenia Luka do Polski na kilka małych koncertów w średnich miastach no i.....duże prawdopodobieństwo że tak będzie. Nie chce pisać "a nie mówiłem" ale mówiłem o tym Mrugnięcie
MarS
Junior
**

« Odpowiedz #6 : Marzec 24, 2009, 20:28:12 »

Bandit nie mam zamiaru Cię krytykować ale ... im więcej piszesz tym bardziej się wygłupiasz! Wychodzi na to że Tobie zawdzięczamy ewentualną wizytę Luke'a w Polsce. WIELKIE DZIĘKI  Duży uśmiech

Z czego wróżysz? Z czarodziejskiej kuli czy z fusów? Potrafisz przewiedzieć co będzie - suuuper! Zejdź na ziemię chłopcze! Załóż długie spodnie, bo żal patrzeć jak się z Ciebie inni nabijają. Na tym forum udzielają się poważne osoby. Nie chce Ci się pisać bo nie masz o czym. A może Twoja fantazja nie jest aż taka wybujała?

P.S. A jak było w Lucernie, jeśli tam w ogóle byłeś?

aneta
Stały bywalec

zawsze wierna fanka

« Odpowiedz #7 : Marzec 24, 2009, 20:35:57 »

Bandit z całym szacunkiem do Ciebie bo nie znam nie wydaje mi sie bys ty był promotorem wszystkich decyzji dotyczących Luke'a w Polsce...wyvbacz mi ale to twardo stąpający cudowny człowiek a nie jakaś marionetka której nakazujesz lub zakazujesz...MarS w pełnej rozciągłości zgadzam sie z Tobą.nic dodać nic ując..a Bandit co do Ciebie daleko ci do impresario Stevena
« Ostatnia zmiana: Marzec 24, 2009, 20:41:41 wysłane przez aneta » Zapisane

between
Stały bywalec

« Odpowiedz #8 : Marzec 25, 2009, 09:11:10 »

Nie, no dajcie chłopakowi spokój. Chichot Zapalił się do sprawy jak łuczywo smolne. Z politowaniem Ja tam podziwiam jego entuzjazm Język W jednym jednak ma rację: jakoś organizatorom nie bardzo się chce ściągnąć do Polski nasze gwiazdy. A sama nasza miłość...ehhh.... ich do nas, jak widać nie przyciągnie Smutny
 Buziak Buziak Buziak Buziak Buziak Buziak Buziak

between
Bandit
Nowicjusz
*

« Odpowiedz #9 : Marzec 25, 2009, 15:30:50 »

Myślalem ze na tym forum, forum fanow Toto faktycznie pisza do siebie jak to nazywa Aneta "toto duszyczki", czyli fani majacy, oprocz wspolnych zainteresowan, wzajemny szacunek do siebie a nie banda opryskliwcow.
MarS : jesli jestes, jak to piszesz powazna osoba to nie najezdzaj na mnie jakbym Ci matke zabil. Z tekstu Twojej wypowiedzi wynika,ze mozesz miec problem z molestowaniem przez szefa w pracy albo tym podobne ale swoje problemy zostaw dla siebie. Czytaj uwaznie: nigdy nie wróżylem przyjazdu Luka do polski ale pisalem o tym, ze moze ktos by sie w koncu zajal organizacja Jego koncertow. No i ktos taki sie w koncu znalazl. To Ty napisales, ze nie wierzysz w przyjazd Luka do polski. To co z Ciebie za fan? A moze faktycznie zdajesz sobie sprawe,ze dla takich jak Ty Steve nie ma czasu. No coz, Twoj problem. I nie pisz do mnie chlopcze bo zaloze sie,ze gdy ja sluchalem Toto to Ty jeszcze na stojąco pod szafe wchodziles. 
Aneta : szkoda,ze za kazdym razem zgadzasz sie z MarS`em bo za duzo racji to On nie ma. Masz racje co do impresario - nie jestem nim, jestem muzykiem ( choc nie lubie tego slowa bo moze znaczyc wszystko i nic). A co do Luka to w pełni zdaje sobie sprawe, ze nie jest marionetka, ktora jezdzi gdzie mu nakażą. Ale jest cudownym człowiekiem (jak to sama napisałaś) i głęboko wierze w to, że nie zaniedbuje fanów nawet w najdalszym kącie świata. Dlatego pisałem, że pierwsi musimy wyciągnąć dłoń w geście zaproszenia a Luke z pewnością ją przyjmie.
Between: Masz racje. Zapalilem sie do sprawy jak łuczywo smolne Chichot. Ale uważam, że tylko ludzie pozytywnie nastawieni do sprawy, którym zależy na tym żeby cel zrealizować maja szanse na powodzenie. Jeszcze nikomu sie nie udało nic siedząc i biadoląc na forum i być za każdym razem na NIE.
Sebastian
Senior

« Odpowiedz #10 : Marzec 25, 2009, 16:15:57 »

Bandit  masz całkowitą racje nie ktore osoby maja problem z czytaniem i zrozumieniem tekstu .
MarS - Wychodzi na to że Tobie zawdzięczamy ewentualną wizytę Luke'a w Polsce. WIELKIE DZIĘKI. W ktorym miejscu Bandit cos takiego napisal....?Anetko i tez pare slow do ciebie nie krytykuj kogos a sama nie jestes lepsza
"...wyvbacz mi ale to twardo stąpający cudowny człowiek a nie jakaś marionetka której nakazujesz lub zakazujesz..." sorry ale ty tego nie wiesz!
Mam wrażenie ze na tym forum zaczyna sie traktowac fanow zespolu na lepszych i gorszych.Nie ktoryn sie wydaje ze zjedli wszystkie rozumy na temat tego zespolu a tak naprawde wiedza bardzo malo.
karol_guitar
Senior

« Odpowiedz #11 : Marzec 25, 2009, 18:30:22 »

Staję absolutnie po stronie Bandita. MarS nie podchodź od razu krytycznie do otoczenia, normalne, że się chłopak cieszy Uśmiech
Aneto... wiem, ze Luke i Toto wiele dla Ciebie znaczą, jak dla nas wszystkich tutaj, ale Sebastian ma rację, nie znasz Lukethera osobiście, może jest wielkim marzycielem Uśmiech i rozumiem, że ubóstwiasz go za to, co tworzy, ale nie w każdej dziedzinie życia, Luke z pewnością nie jest chodzącym ideałem, bo ideałów nie ma.
Julia Stoff
Administrator
Stały bywalec

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #12 : Marzec 25, 2009, 19:14:45 »

Jak widać wszyscy się cieszą z nowych wieści o prawdopodobnym koncercie Lukathera w Polsce. Rzadko się wtrącam ale tym razem uznałam że muszę stanąć po stronie Bandita. Na tym forum mogą wypowiadać się wszyscy, a to co powiedział Bandit zostało chyba po prostu źle odczytane. Bo ja czytając jego wypowiedzi inaczej je odebrałam jak co poniektórzy na tym forum. I nie mam mu nic do zarzucenia, a już na pewno nie to że sobie przypisał przyjazd Luke'a. Kompletna bzdura. Tak więc Bandit nie przejmuj się i mam nadzieję że nadal będziesz tu zaglądał i się wypowiadał. Najwidoczniej takie "bombowe" informacje działają na niektórych nerwowo. Tak więc spokojnie i zanim będzie ktoś chciał kolejny raz na kogoś napadać, to niech się uspokoi  Mrugnięcie, włączy muzyczkę TOTO, i jeszcze raz przeczyta to co mu się nie podoba, a może dostrzeże że autor co innego miał na myśli. Jako miłośnicy muzyki wszyscy mamy prawo się cieszyć że jeden z naszym ulubionych muzyków do nas wreszcie przyjeżdża. Każdy okazuje to w różny sposób. Tak więc prośba do wszystkich: można zaciekle dyskutować, ale kulturalnie i z umiarem, i nie rzucać się proszę na siebie Uśmiech. Pozdrawiam wszystkich

P.S. Byle żeby mi się teraz nie dostało  Język
aneta
Stały bywalec

zawsze wierna fanka

« Odpowiedz #13 : Marzec 25, 2009, 19:50:05 »

witajcie ponownie...jestem tu by przeprosić wszystkich za to że wczoraj mnie tak poniosło i obraziłam (wierzcie mi niechcąco)niektórych...nie taki miałam zamiar...może faktycznie żle odczytałam niektóre konteksty...niestety nikt nie jest idealny...mam nadzieję że wszystko wróci do normy...bardzo bym chciała...pozdrawiam

MarS
Junior
**

« Odpowiedz #14 : Marzec 25, 2009, 20:41:52 »

OK - przyznaję przesadziłem. Przepraszam Bandit - nie chciałem Ciebie urazić. Darujmy sobie te wzajemne inwektywy - chyba nie o to chodzi? Nie znamy się, wiec nie powinniśmy się oceniać.

Mój post "poszedł" pod wpływem emocji ... Może pewne zdania zostały przeze mnie niejasno sformułowane ... Jestem osobą realnie oceniającą sytuację, stąd moje sceptyczne podejście do tematu trasy Luke'a po Domach Kultury w naszym kraju. Nie zrozumcie mnie źle ale to chyba NIE TEN KALIBER artysty! No chyba, że w to wierzycie ...
Info Karola o możliwym koncercie Steva w Polsce bardzo mnie ucieszyło. Jak już Wam wcześniej pisałem  rozmawiałem w Pradze z Luaktherem i Pascale Hardiman (production & stage manager ECT World Tour) . Na pytanie moje o możliwość zobaczenia Luke'a w Polsce padło stanowcze: I don't think so Smutny

P.S. Jedno osiągnąłem - ożywiło się forum. Przykro mi, że w takich okolicznościach Smutny Ciekawe tylko, czy znajdę tutaj przyjaciół czy wrogów ...

Peace, MarS

Strony: [1] 2
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!