Polskie forum fanów TOTO TOTO - Polska strona zespołu
Maj 20, 2012, 18:57:04 *
   Strona główna   Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Strony: 1 ... 5 6 [7] 8 9 10
  Drukuj  
Autor Wątek: TOTO wraca (na kilka koncertów) !!!  (Przeczytany 10634 razy)
Dahid
Stały bywalec

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #90 : Lipiec 20, 2010, 13:49:14 »

Dzięki Ewcia Uśmiech

Hold the line, Melanie. We made it! Uśmiech
Goldenik
Nowicjusz
*

« Odpowiedz #91 : Lipiec 20, 2010, 18:28:08 »

Przecież Luke będzie w PL już niebawem :-)
LEA
Nowicjusz
*

« Odpowiedz #92 : Lipiec 20, 2010, 22:31:22 »

No oby,w zeszłym roku mu się nie udało Niezdecydowany

...i will remember...
GosiulaW
Nowicjusz
*

« Odpowiedz #93 : Lipiec 21, 2010, 07:54:48 »

Witam serdecznie Wszystkich,
Ja swoją przygodę z Toto zaczęłam niedawno i to przez znajomego, który znalazł kilka utworów na youtubie. Słuchał tych piosenek codziennie i płakał jak bóbr przy nich(tak podobno mówił). Mówił,że to jest muzyka z jego młodości.Poprosiłam,żeby przesłał mi linki paru z nich,żebym mogła zobaczyć o czym on mówi.Przesłał.Usiadłam z laptopem i słuchawkami i włączyłam I will remember i ......... rozpłakałam się jak nigdy,czułam ucisk w dołku,a każdy dźwięk perkusji czułam w środku jakbym miała tą perkusję w moim ciele-to było cudowne. Potem posłuchałam innych utworów i było tak samo-tej nocy płakałam chociaż nic mnie nie bolało ani nikt mnie nie skrzywdził.Potem zaczęłam szukać szczegółowych informacji na ich temat,aż pewnego dnia znajomy powiedział,że Berlin nie jest tak daleko i że bardzo chciałby pojechać na koncert,zobaczyć może po raz ostatni cały zespół. Kupił bilety.Ja nie ukrywam,że bardzo chciałam z nim jechać na ten koncert,żeby zobaczyć całą "bandę" razem i posłuchać ich na żywo,ale niestety nie było mi dane. Smutny Chodzi mi o to,że pomimo że jestem fanką Toto od tak niedawna to zakochałam się w ich muzyce,zakochałam się w tych dźwiękach,nadal dostaję gęsiej skórki,nadal rozklejam się na niektórych piosenkach,a o mrowieniu ogarniającym całe ciało nie wspomnę.Czytałam wszystkie posty od samego początku tego wątku i powiem Wam szczerze,że niektóre Wasze wypowiedzi dotyczące Waszych odczuć,Waszych wrażeń,Waszych pragnień wywoływały u mnie potok łez i ucisk w dołku-tylko nie bierzcie tego jako coś złego,poprostu rozumiem Wasze odczucia dotyczące Toto,bo czuję to samo chociaż nie jestem wieloletnią fanką.Piszę teraz tylko po to,żeby podziękować Wam wszytkim za to,że pozwoliliście mi uczestniczyć w tych przeżyciach(chociaż czytając Wasze wypowiedzi),za to że mogłam śledzić codziennie Wasze odczucia,za to że "zaraziłam się" Mrugnięcie tą ogromną sympatią do Toto. Dziękuję Wam wszystkim.

i won't hold you back
eworo
Junior
**

« Odpowiedz #94 : Lipiec 21, 2010, 08:17:05 »

Gosia .... doskonale Cię rozumiem , czuję dokładnie to samo Uśmiech tez nie raz się zastanawiałam co się ze mną dzieje, że przecież jestem szczęśliwa, wszystko jest w porządku, a ja słucham Toto i oczy mam mokre , tyle wzruszenia ... tyle emocji , nie da się tego wytłumaczyć... to co pisałaś-  też całą sobą czuję te dźwięki, słowa ...
cieszę że trafiłam na to forum - tutaj każdy czuje to samo , jeszcze dodatkowo z częścią z nich spotkałam się w tak pięknym dniu , pełnia szczęścia Uśmiech))
pozdrawiam cie słonecznie z Kędzierzyna-Koźla Uśmiech
GosiulaW
Nowicjusz
*

« Odpowiedz #95 : Lipiec 21, 2010, 08:26:12 »

Eworo,dziękuję Ci bardzo za dobre słowa.Mam tylko nadzieję,że ich muzyka nie zginie,bo wtedy to byłby koniec świata-wielka pustka.
ściskam Cię serdecznie z Wronek(obecnie z Poznania-z pracy)

i won't hold you back
eworo
Junior
**

« Odpowiedz #96 : Lipiec 21, 2010, 08:31:51 »

miło ... Gosia Uśmiech
Dahid
Stały bywalec

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #97 : Lipiec 21, 2010, 09:41:01 »

Ech Gosia... ze mną też Toto wyrabia niesamowite rzeczy emocjonalne.... nie wiem w czym tkwi tajemnica, a chyba powinienem wiedzieć, bo jestem "praktykującym" muzykiem....

Cieszę się że są ludzie którzy również tak bardzo odczuwają ich muzykę.

Pozdrawiam z Mikołowa

eworo
Junior
**

« Odpowiedz #98 : Lipiec 21, 2010, 10:22:58 »

http://www.youtube.com/watch?v=LYjBJTM7nqM
ta i cała reszta, bomba Uśmiech pozdrowionka dla was ...
LEA
Nowicjusz
*

« Odpowiedz #99 : Lipiec 21, 2010, 20:38:03 »

Bilety na koncerty Lukathera,są już w sprzedaży i te do Katowic i do Opola.Do końca lipca po 110,potem 120,w dniu koncertu 130

...i will remember...
Qrli
Junior
**

« Odpowiedz #100 : Lipiec 22, 2010, 22:31:53 »

Wróciłem z konceru w Kopenhadze. Było niesamowicie. Co mnie zaskoczyło to tłumy młodych ludzi, nastolatków, dzieci, stojących już od 15.00 przed chalą by dostać się przed smaą scenę. Grali świetnie. Było nagrywane DVD więc będe miał pamiątkę na zawsze. Pierwsze rzędy to było żyleta skandujących i krzyczących ludzi, śiwetna zabawa. Zagrali wszystkie te same kawałki co na poprzednich koncertach, ale i tak było zaskakująco. Po koncewrcie udało mi się porobić fotki i pogadać przez chwile. Przejechałem z Poznania 1000 km ale się opłacało max. Niezapomniane przezycia. Zapraszam do obejżenia fotek na FB: http://www.facebook.com/album.php?aid=2050093&id=1206649702

Pozdro
Dahid
Stały bywalec

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #101 : Lipiec 23, 2010, 01:25:16 »

Gratulacje za fantastyczne zdjęcia Uśmiech

GosiulaW
Nowicjusz
*

« Odpowiedz #102 : Lipiec 23, 2010, 07:39:43 »

Gratulacje Szczęsciarzu. Uśmiech Zdjęcia są piękne. Uśmiech tylko pozazdrościć. Uśmiech

i won't hold you back
LEA
Nowicjusz
*

« Odpowiedz #103 : Lipiec 23, 2010, 17:54:49 »

pozostaje pozazdrościć,świetne zdjęcia Duży uśmiech
bilety na Lukathera kupione!Pierwszy rząd Duży uśmiech

...i will remember...
Qrli
Junior
**

« Odpowiedz #104 : Lipiec 25, 2010, 23:25:14 »

A bilety kupiłąś podejżewam że do Opola ?
Strony: 1 ... 5 6 [7] 8 9 10
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!