Pewnie mnie wszyscy wyśmieją ale moja przygoda z TOTO zaczęła się dopiero 2 lata temu..
po raz pierwszy natrafiłem na filmik na YouTube był to utwór Africa - Toto (From "Live In Amsterdam")
Ten kawałek tak mi uderzył do głowy i tak niesamowicie mnie podekscytował że odrazu szukałem innych utworów tego zespołu.. na początku oczywiście posłuchałem klasyków takich jak Africa, Rosanna, Hold the line. Znałem te utwory ale nie wiedziałem ze wykonuje je ten sam zespół. Po czasie zacząłem doszukiwać sie innych utworów i co jeden to wydawał mi sie jeszcze lepszy.. byłem niesamowicie podekscytowany słuchając tej pięknej muzyki..
Sam również poniekąd zajmuje się w życiu muzyką wiec tym bardziej było mi to bliższe..
Gram na klawiszach ale odkąd słucham muzyki toto (czyli około 2 lata) złapałem sie za BAS.. zmotywował mnie do tego właśnie MIKE PORCARO i to jemu zawdzięczam pociąg do tego instrumentu..
kupiłem sobie niezłą Basakówkę i piecyk i powiem że chyba juz przy basie zostanę..
Zespół TOTO wywołuje we mnie naprawde niesamowite wrażenia i póki nie kupiłem sobie ich płyt z koncertów to nonstop siedziałem na YOUTUBE i wpatrywałem sie w filmiki z ich koncertów...
żałuje że twk późno zdecydowałem sie dołączyć do tego forum bo własnie przez to nie dowiedziałem sie o ich koncertach w 2010 r. Teraz wiem że będą koncertować w 2011 więc wybieram sie na 100 %.. To tyle z mojej strony.. mam nadzieje że przyjmiecie mnie do swojego grona

Pozdrawiam Szymon Grajek :-)