Polskie forum fanów TOTO TOTO - Polska strona zespołu
Maj 20, 2012, 19:02:18 *
   Strona główna   Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Strony: 1 [2]
  Drukuj  
Autor Wątek: GOODFELLAS - Steve Lukather, Kenny Aronoff, Steve Weingart  (Przeczytany 2139 razy)
taki tam
Nowicjusz
*

« Odpowiedz #15 : Październik 04, 2010, 23:57:17 »

Witam wszystkich. Jestem tu pierwszy raz. Też bylem na koncercie w Opolu. Moim zdaniem nagłośnienie było fatalne. Basu praktycznie nie słyszałem, tylko jedno dudnienie, to samo było ze stopą.
Elwood
Nowicjusz
*

« Odpowiedz #16 : Październik 05, 2010, 12:25:13 »

Witam! Byłem na koncercie w Katowicach i wygląda na to, że nasi dzielni akustycy powinni się jeszcze sporo nauczyć. Siedziałem w 4 rzędzie i na początku koncertu dźwięk się zlewał w jeden wielki łomot, z którego przebijała gitara. Później było lepiej, ale też bez szału.
W każdym razie widać było, że muzycy mają fantastyczny kontakt na scenie i bawią się muzyką, a jako, że nie mają żadnych ograniczeń to genialnie im to wychodzi. Koncert mimo nagłośnienia rewelacyjny. Tylko potem był mały zgrzyt, okazało się, że jakiś radosny fan podprowadził po koncercie nuty pana klawiszowca i muzycy nie chcieli wyjść dokąd się nuty nie znajdą. Ale w końcu wyszli.
Dwa fragmenty koncertu, jakość taka sobie bo aparatem robione, ale są:
http://www.youtube.com/watch?v=9Ow5x7E5ye0
http://www.youtube.com/watch?v=vrOIsPgBdkY
Jordan
Nowicjusz
*

« Odpowiedz #17 : Październik 07, 2010, 10:14:59 »

Witam !
To mój pierwszy post na tym forum więc się może przedstawię - Adam Szaruga z tej strony. Od lat jestem wielkim fanem Luka i zespołu Toto, gram także na gitarze...
Co do nagłośnienia w Opolu to zgadzam się w 100% - było lepiej niż w Katowicach (dlatego też z premedytacją wybrałem ten koncert a nie aule A.M. w Kato, pomimo, że mam bliżej) ale bez rewelacji. Gary o.k., klawisz za cicho, bas jedna kupa z subwofera (mógł spokojnie grać jeden dźwięk przez cały koncert) i trochę zbyt jadowita (góra) gitara Luka (a siedziałem pod akustykiem więc chyba słyszałem to co on  Niezdecydowany ) ale i tak nie ma co narzekać - BYŁO BARDZO GIT !
Dla zainteresowanych mam trochę fotek cykniętych lustrzanką na dużym zoomie - jeśli ktoś chce powspominać niech wali do mnie na priv.

Pozdrawiam !
Adam

htttp://www.myspace.com/szaruga
Strony: 1 [2]
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!