Polskie forum fanów TOTO TOTO - Polska strona zespołu
Maj 20, 2012, 19:37:01 *
   Strona główna   Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Strony: 1 2 [3]
  Drukuj  
Autor Wątek: TOTO 2011  (Przeczytany 3590 razy)
Qrli
Junior
**

« Odpowiedz #30 : Lipiec 11, 2011, 00:00:30 »

Witam Piszę w sprawie koncertu Toto w Hamburgu. Mam 1 wolny bilet i wolne miejsce w aucie chetnie zabiore jedna lub 2 osoby. Proszę dzwonić  jesli jest ktoś zainteresowany. Wyjazd jutro lub pojutrze rano z Poznania. podaje tel. 697508777
grajek350
Junior
**

« Odpowiedz #31 : Lipiec 11, 2011, 08:35:18 »

Ja wyjeżdżam dziś o godzinie 20:00.. może przejade sie tam jeszcze przed koncertem powdychać jodu nad morze Mrugnięcie
jak wygląda wejście na koncert ??
są jakieś bramki czy cuś ?
wysek
Junior
**

« Odpowiedz #32 : Lipiec 20, 2011, 13:17:32 »

Piszcie, piszcie jak było na waszych koncertach. Czy ktoś wie kiedy będzie dostępna płyta z Verony?
grajek350
Junior
**

« Odpowiedz #33 : Lipiec 20, 2011, 22:04:57 »

Było Świetnie !!!
od 15:00 czekanie przed bramką wejściową.. Przed bramką stało nas dosłownie 15 osób.. lekkie zdziwko dla mnie ale spoko.. po jakimś czasie podjechał autobus niebieski, od razu wołam ekipę "chodźmy popatrzeć to pewnie Oni!!" i się nie myliłem Uśmiech  z autobusu wychylił twarz David Paich Uśmiech , potem wyszedł Simon Philips a za nim reszta ekipy Chichot:D już byliśmy tak podekscytowani że hej Chichot około 17:30 wpuścili nas do środka przed scenę..do 19:00 było nas już FULL.. staliśmy bliziutko widzieliśmy ich z bliska i dalej to już wiadomo Świetny Koncert!!
na bis było "Hold The Line" na basie zagrał wtedy syn Mike'a Porcaro .. Uśmiech
Było naprawdę super !!!!  oby za rok znowu zagrali, ja bym jechał bez wahania!
po koncercie wszyscy oblegali sklep z gadżetami TOTO.. jakoś dostaliśmy się tam żeby kupić sobie płytę TOTO..
Odjeżdżając mieliśmy puszczone w samochodzie TOTO na FULL, okna otwarte i wszyscy ( w Czterech) Śpiewaliśmy a ludzie wychodzący z koncertu uśmiechali się do nas:) Niesamowite i nie zapomniane wrażenia!!!! 
spotkaliśmy tak kilku polaków ale nawet nie wiem jak mieli na imię:) 
piszcie jak było!!!!!!!!! 
wysek
Junior
**

« Odpowiedz #34 : Sierpień 01, 2011, 11:52:03 »

Już wiadomo, że płyta DVD ,CD i winyl z koncertu w Veronie ukaże się na początku 2012. Szkoda, że tak długo będziemy czekać.
Pam
Junior
**

« Odpowiedz #35 : Sierpień 05, 2011, 14:26:27 »

Było Świetnie !!!
od 15:00 czekanie przed bramką wejściową.. Przed bramką stało nas dosłownie 15 osób.. lekkie zdziwko dla mnie ale spoko.. po jakimś czasie podjechał autobus niebieski, od razu wołam ekipę "chodźmy popatrzeć to pewnie Oni!!" i się nie myliłem Uśmiech  z autobusu wychylił twarz David Paich Uśmiech , potem wyszedł Simon Philips a za nim reszta ekipy Chichot:D już byliśmy tak podekscytowani że hej Chichot około 17:30 wpuścili nas do środka przed scenę..do 19:00 było nas już FULL.. staliśmy bliziutko widzieliśmy ich z bliska i dalej to już wiadomo Świetny Koncert!!
na bis było "Hold The Line" na basie zagrał wtedy syn Mike'a Porcaro .. Uśmiech
Było naprawdę super !!!!  oby za rok znowu zagrali, ja bym jechał bez wahania!
po koncercie wszyscy oblegali sklep z gadżetami TOTO.. jakoś dostaliśmy się tam żeby kupić sobie płytę TOTO..
Odjeżdżając mieliśmy puszczone w samochodzie TOTO na FULL, okna otwarte i wszyscy ( w Czterech) Śpiewaliśmy a ludzie wychodzący z koncertu uśmiechali się do nas:) Niesamowite i nie zapomniane wrażenia!!!! 
spotkaliśmy tak kilku polaków ale nawet nie wiem jak mieli na imię:) 
piszcie jak było!!!!!!!!! 

Tak ... tak ... słychać było język ojczysty po koncercie  Chichot
Pozdr
Strony: 1 2 [3]
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!