Polskie forum fanów TOTO TOTO - Polska strona zespołu
Maj 20, 2012, 19:40:05 *
   Strona główna   Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Steve Lukather - 15.02.2011 - Klub Proxima  (Przeczytany 1151 razy)
Julia Stoff
Administrator
Stały bywalec

Zobacz profil WWW
« : Luty 16, 2011, 04:05:55 »

Jestem w szoku. Wreszcie spełniło się moje marzenie i mogłam usłyszeć Steve'a Lukathera na żywo. To robi wrażenie. Koncert był genialny. Nie wiem co powiedzieć, bo po prostu jestem pod wielkim wrażeniem. Jeden z najpiękniejszych dni w moim życiu. Szkoda tylko, że nie zawsze wszystko widziałam Smutny. Koncert był świetny i pozdrawiam wszystkich którzy tam byli.
Elwood
Nowicjusz
*

« Odpowiedz #1 : Luty 16, 2011, 13:40:39 »

Dwa fragmenty wczorajszego koncertu:
http://www.youtube.com/user/bartekp69?feature=mhum#p/u/1/8-oRhWxngro
http://www.youtube.com/user/bartekp69?feature=mhum#p/u/0/4r4ql67ow9g
bulka
Junior
**

« Odpowiedz #2 : Luty 16, 2011, 20:16:01 »

Miód. Najlepszy koncert jaki w zyciu widziałem Uśmiech. Spotkanie z Lukiem bezcenne Uśmiech.
Pam
Junior
**

« Odpowiedz #3 : Luty 17, 2011, 09:52:49 »

Julka  Mrugnięcie
Trzeba się było przebić do przodu  Duży uśmiech Z tym tłokiem nie było tak źle. Ja dopiero po pierwszym utworze powalkowałam pod scenę. Na lewicy co prawda - ale wszystko widziałam jak na dłoni  Duży uśmiech Wyszłam z klubu lekko ogłuszona - ale było warto. Teraz kombinuję jakby tu do niemców się wybrać  Z politowaniem Będzie dobrze  Buziak
Pozdr
PS: A wicie co Mistrzu popijał w trakcie koncertu ? Ha !!! ... a ja wiem i  Buzia na kłódkę
Julia Stoff
Administrator
Stały bywalec

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #4 : Luty 17, 2011, 17:09:26 »

Julka  Mrugnięcie
Trzeba się było przebić do przodu  Duży uśmiech ....

Byłam z przodu Uśmiech ale niestety należę do tych niższych osób, a miałam parę osób wyższych przed sobą, ale i tak jestem szczęśliwa stałam mniej więcej na środku tuż przed Stevem, z tym że około 4 rząd Uśmiech Było wspaniale. Niezapomniana noc.
angie1904
Nowicjusz
*

« Odpowiedz #5 : Luty 25, 2011, 14:21:44 »

Julka  Mrugnięcie
Trzeba się było przebić do przodu  Duży uśmiech ....

Byłam z przodu Uśmiech ale niestety należę do tych niższych osób, a miałam parę osób wyższych przed sobą, ale i tak jestem szczęśliwa stałam mniej więcej na środku tuż przed Stevem, z tym że około 4 rząd Uśmiech Było wspaniale. Niezapomniana noc.

Ja też stałam przed Stevem, przede mną stały jakieś 2 osoby, a ja tez wysoka nie jestem. Kostkę oczywiście mam, 3 autografy i udało mi się zrobić zdjęcie z mistrzem. Świetnie. Minął już tydzień, a mnie dalej trzymają emocje po koncercie. Cudowne chwile...niezapomniane. Szok A może jeszcze Hamburg...Co? Niezdecydowany Kto wie...Pozdrawiam Duży uśmiech
shiris
Nowicjusz
*

« Odpowiedz #6 : Kwiecień 04, 2011, 18:57:14 »

Cholera zazdroszczę, a ja nawet nie wiedziałam, a na pewno bym sobie poszła.Luke jest jednym z najlepszych gitarzystów, chociaż wydaje mi się, że nie jest bardzo doceniany w środowisku gitarowym... Dla mnie jest jednym z najlepszych gitarzystów świata. Nie gram na gitarze i nie znam się za bardzo na technice grania, ale wiem, że solówka w Rosanie to mistrzostwo świata.
karol_guitar
Senior

« Odpowiedz #7 : Kwiecień 06, 2011, 13:35:16 »

wiem, że solówka w Rosanie to mistrzostwo świata.

z tym akurat ciężko się zgodzić, znacznie lepsze solówki mamy choćby w Hold the line, Gypsy train, Taint your world..
no i moim zdaniem jedne z najlepszych dokonań Luke'a z Toto to solówki w While my guitar gently weeps i w Bodhisattva.
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!