Polskie forum fanów TOTO TOTO - Polska strona zespołu
Luty 05, 2012, 18:46:55 *
   Strona główna   Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Strony: 1 [2] 3 4 5
  Drukuj  
Autor Wątek: Toto bootleg  (Przeczytany 18817 razy)
Sebastian
Senior

« Odpowiedz #15 : Kwiecień 20, 2007, 14:00:13 »

Przepraszam ze tak dlugo sie nie odzywalem, ale bylem zajety. Co do wymiany bootlegow oczywiscie jestem zainteresowny ale tylko wylacznie na bootlegi ktore nie mam w kolekcji a te co otzymalem na liscie posiadam badz juz widzialem.
Do mojej i zapewne Bulki kolekcji dochodzi:
Toto- Live in Manchaster 2007
Skusia
Stały bywalec

« Odpowiedz #16 : Kwiecień 21, 2007, 14:58:55 »

Czyli rozumiem że nie mam szansy usłyszeć Warszawy 99 jesli nie mam się za co wymienić? Smutny
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 29, 2007, 17:17:50 wysłane przez Skusia » Zapisane
marcin.jaro
Nowicjusz
*

« Odpowiedz #17 : Kwiecień 24, 2007, 20:03:31 »

szkoda ze sebastian tak podchodzi do sprawy:(
kurcze my fani toto powinnismy umożliwiac sobie słuchanie nowych bootlegow. newt jesli nie ma sie z kim wymienic.
nie rozumiem takiego podejscia.
pozdrawiam
bulka
Junior
**

« Odpowiedz #18 : Kwiecień 25, 2007, 14:08:20 »

Witam wszystkich serdecznie. Sprawa bootlegow wyglada tak: kiedys jeszcze na starym forum ow Sebastian wywolal ten temat i zostal powaznie skrytykowany, ze po co , ze nie wolno, ze to kradziez itp. Krotko mowiac zostal osamotniony w pogoni za perelka kiedy mysmy spali . Bycmoze jest zirytowany i ma odrobine zalu do nas, tego nie wiem, jednkze wierze ze jest spoko (wiem ) i z czasem dzieki wsparciu wszystkich forumowiczow podzieli sie tym co ma. 
Nie badzmy jednak egoistami, dajmy cos z siebie.  Powstrzymajmy sie od krytyki. AAA Uśmiech Emule
marcin.jaro
Nowicjusz
*

« Odpowiedz #19 : Kwiecień 26, 2007, 11:51:21 »

bootlegi to sa nigdy nie wydane utwory.
wiec posiadanie ich nie jest kradzieza, i wymiana nimi nie jest zabroniona.
pozdrawiam
Spider
Nowicjusz
*

« Odpowiedz #20 : Kwiecień 26, 2007, 21:54:52 »

Wielka szkoda. Mam nadzieje, ze sprawa bedzie jeszcze poruszana i jakos sie dogadamy Mrugnięcie)
bulka
Junior
**

« Odpowiedz #21 : Kwiecień 27, 2007, 08:43:38 »

Marcinie mnie tego tlumaczyc nie trzeba Uśmiech
marcin.jaro
Nowicjusz
*

« Odpowiedz #22 : Kwiecień 27, 2007, 16:49:25 »

spoko:) ja o tym wiem i Ty też, ale nie wszyscy pewnie wiedzą.Język
do mojej kolekcji bootlegów dochodzi
koncert z bilbao 3.04.2007
odeon london 1988
lulea sweden 1996
rotterdam 1988
jeff porcaro last show 1991 montreux
meet you all the way osaka
essential
live in europe 92.
jesli ktoś chce pełną listę bootlegów to przesyłam pełną listę na maila w postaci pliku "wordowskiego"Uśmiech
moj mail to: marcin.jaro@gmail.com
marcin.jaro
Nowicjusz
*

« Odpowiedz #23 : Kwiecień 27, 2007, 16:50:32 »

aaaa
zaopmniałem
mam bardzo dużo płyt członków zespołu jak np.:
Joseph williams, bobby, itd.itp
pozdro
Sebastian
Senior

« Odpowiedz #24 : Kwiecień 29, 2007, 13:40:27 »

"bootlegi to sa nigdy nie wydane utwory.
wiec posiadanie ich nie jest kradzieza, i wymiana nimi nie jest zabroniona" - o tym to i ja wiem i to od dawna, ale co to ma do mojej wymiany?.Wymiana bootlegami bylem zainteresowany od samego poczatku gdy strona ukazala sie w internecie - nie wierzysz to sprawdz stare forum! Moja prosba o wymiane zostala potraktowana a raczej "olana", zostalem osamotniony w poszukiwaniu unikatow a bylem pewny ze inni forumowicze moja cos ciekawego w swojej kolekcji.Gdy okazalo sie ze w mojej kolekcji sa super perelki trudno dostepne np. Warszawa, zaczely sie zglaszac osoby ktore przez caly okres istnienia forum nawet nie reagowaly na moje prosby, Zeby bylo jasne, ja jestem zainteresowny wymiana wszystkimi moimi botlegami, ale pod jednym warunkiem a mianowicie: wymiana wylacznie na bootleg ktorego nie mam, takie sa zasady na wszystkich stronach o takiej tematyce. A to przyklad:
http://toto.fan.free.fr
http://members.tripod.com/toto_rocks/id13.html
I taka jest tez moja zasada poniewaz wlozylem w to duzo czasu i wysilku, a osoby ktore krytykuja mnie ze nie chce sie wymieniac lepiej niech wezma sie do roboty i poszukaja w internecie, pisza do innych osob posiadajace bootlegi i moze uda wam sie dostac unikat ktorym bede zainteresowany a nie tylko isc na latwizne. Z wymiana u mnie nie ma problemu a potwierdzic moze to Jacek "Bulka" ale on tez wlazyl w to troche checi i czasu i nie czekal az bootleg wyladuje mu w skrzynce.
Pozdrawiam i temat uznaje za wyjasniony, zycze milego weekandu
marcin.jaro
Nowicjusz
*

« Odpowiedz #25 : Maj 03, 2007, 13:40:03 »

hej
wszystko ok Sebastian.
Ale kurcze ja Ci już wysłałem listę bootlegów na maila. Niestety nie dostałem żadnej odpowiedzi. nie napisałeś czy masz już wszystkie czy jakiś Cię interesuje. Po prostu "zero" reakcji.
A co do wymiany to Cię rozumiem.
Pozdrawiam
Skusia
Stały bywalec

« Odpowiedz #26 : Maj 06, 2007, 17:30:01 »

Moja prosba o wymiane zostala potraktowana a raczej "olana", zostalem osamotniony w poszukiwaniu unikatow

Nie musisz się denerwować - może po prostu nikt sie nie odzywał bo mało kto dysponował bootlegami, a tymbardziej takimi jakich akurat nie masz.

a bylem pewny ze inni forumowicze moja cos ciekawego w swojej kolekcji.

no ja nie miałem i nie mam nadal Uśmiech

Zeby bylo jasne, ja jestem zainteresowny wymiana wszystkimi moimi botlegami, ale pod jednym warunkiem a mianowicie: wymiana wylacznie na bootleg ktorego nie mam, takie sa zasady na wszystkich stronach o takiej tematyce.
I taka jest tez moja zasada poniewaz wlozylem w to duzo czasu i wysilku, a osoby ktore krytykuja mnie ze nie chce sie wymieniac lepiej niech wezma sie do roboty i poszukaja w internecie, pisza do innych osob posiadajace bootlegi i moze uda wam sie dostac unikat ktorym bede zainteresowany a nie tylko isc na latwizne.

Ok - szanuje ze taka jest Twoja zasada. Ale zauważ np co ma zrobić ktos kto nie ma ani jednego bootlega? Nawet nie może zacząc przygody, nie ma po prostu jak rozpocząć wymiany Piszesz zeby się wziąć do roboty. Ok - ja np chcę, a to jest forum fanów Toto - podziel się swoimi doświadczeniami jak zdobywac bootlegi, skąd je brać, jak się wymieniac itp. W końcu chodzi nam o jedno - wymiana doświadczeń dotyczących naszej ulubionej kapeli.

Pozdrawiam Uśmiech
marcin.jaro
Nowicjusz
*

« Odpowiedz #27 : Maj 06, 2007, 19:16:12 »

hej
ja jestem zainteresowany wymiana bootlegow.
piszcie na maila a wysle wam moja liste.
moj mail to: marcin.jaro@gmail.com
waldomore
Junior
**

« Odpowiedz #28 : Maj 08, 2007, 13:18:39 »

Witam. Ostatnio nie miałem czasu zaglądać na forum, ale przed chwilą oddałem się lekturze tego posta i trochę się zdziwiłem. Ja osobiście nigdy nie robiłem problemów jeżeli ktoś mnie prosił o jakiś bootleg lub oficjalną płyte (ale o tym sza....)ba, a nawet niejednokrotnie sam starałem się w ten sposób kogoś zarazić tą muzyką i muszę przyznać że dzięki temu mam kilka o ile nie kilkanaście osób na "sumieniu". To że udaje mi się "odzyskać" kogoś z kręgów słuchaczy disco polo na rzecz muzyki przez duże M jest dla mnie bardziej satysfakcjonujące niż wymiana na jakiś często miernej jakości bootleg, przypominającej raczej mgłę angielską z okresu PRL-owskie telewizji po odsłuchaniu hymnu narodowego, a o dźwięku nie wspomnę bo cóż to za jakość z telefonu komórkowego. Natomiast nazywanie "trudem" zdobywanie czegoś co daje radość w szarym żywocie człeka jest dla mnie conajmniej bluźnierstwem, więc jeżeli ktoś sie przy tym trudzi, to proponuje zbieranie złomu lub runa leśnego (zaiste lepiej przy tym wychodzi się finansowo). Jak tylko uporam się problemami codzienności zrobie spis tego co posiadam i umieszcze na tym forum. Oczywiście dla przwdziwych fanów (czytaj: nie dorobkowiczów) będe udostępniał to co posiadam bez zobowiązań, a jeżeli przy okazji dostane coś w zamian to z pewnością będe się cieszył po dwukroć.
Pozdrawiam prawdziwych fanów TOTO
P.S. ostatnio zdobyłem bez trudu (he he) koncert video z Gampel 2004, a jeżeli kogoś uraziłem tą wypowiedzią to z góry przepraszam.
Misiek
Nowicjusz
*

« Odpowiedz #29 : Maj 08, 2007, 13:38:15 »

Z wymiana u mnie nie ma problemu a potwierdzic moze to Jacek

Hmmmmm..... Ja niestety nie mogę tego potwierdzić Sebastianie :/ czyż nie ?
Strony: 1 [2] 3 4 5
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!