Moze wyczyścmy wszystko cośmy powiedzieli na poczatku tej dyskusji, i zacznijmy wszystko od nowa ?
Tekst ze strony bardzo łatwo wyczyścić ale czy równie łatwo wyczyść te treści z naszej świadowmości?
Nie będę polemizował z Sebastainaem na temat jego podejscia do tego, co jak sam powiedział, z wielkim trudem pozyskał. Jego to rzecz, komu, jak i czy wogóle udostępni swoje zasoby.
Cieszy mnie lista, czy raczej listy Sebastiana. Po nich widać przynajmniej, czego można szukać w sieci. Nie działamy już po omacku

Śmiem jedynie przypomnieć, że dyskusja jaka swego czasu rozgorzała na forum, dotyczyła wymiany nie tylko bootlegów, a raczej ukierunkowana była na chęć "posiadania tego, co mają inni".
Zadam także konkretne pytanie. Czy rzeczywisćie Livie in Amsterdam - 2003 i Live in Paris - 1991, to bootlegi?
Wszak otwartym problemem pozostaje wymiana, kiedy nic się nie posiada,
Dobrze, że nie wszyscy tak podchodza do problemu, bo wymiana dla dopiero co zarażonych Totomaniaków, stałaby się niemożliwa.
Przyznam się, że i mnie poraziła nazwa Live in Kongresowa Hall (pewnie sentyment spowodowany obecnością na jednym z tych dwu koncertów). Wszak to jedyne polskie koncerty i "chciejstwo" jest tutaj w pełni uzasadnione.
W sumie nie były jednak one tak udane, aby kruszyć kopie na ich temat i rwać włosy z głowy z powodu ich braku.
Wszystkim, dopiero co wzrastającym Totomaniakom, mogę zaproponowac swoje zasoby, które jak sądze, z czasem będą się powiększały
Pozdrowionka dla wszystkich Toto mianiaków

(Pluto! A ty brachu odezwij się wreszcie)