Polskie forum fanów TOTO TOTO - Polska strona zespołu
Maj 20, 2012, 19:55:52 *
   Strona główna   Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Strony: 1 [2]
  Drukuj  
Autor Wątek: Nowe DVD  (Przeczytany 5790 razy)
adam2uk
Senior

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #15 : Styczeń 14, 2008, 19:23:00 »

Witam Wszystkich,

Właśnie dowiedziałem się, że F.I.B.Live DVD ma się ukazać w sprzedaży 25 lutego 2008,  podejrzewam, że jest to oficjalny termin na całą Europę. CD wysłuchałem już dziesiątki razy, aż do obrzydzenia, mam nadzieję, że z nowym DVD będzie podobnie  Duży uśmiech
pozdrawiam,
sieniek
Junior
**

« Odpowiedz #16 : Luty 18, 2008, 00:30:20 »

Witam Wszystkich,

CD wysłuchałem już dziesiątki razy, aż do obrzydzenia, mam nadzieję, że z nowym DVD będzie podobnie  Duży uśmiech
pozdrawiam,

Adam! Będzie troszkę inaczej. tym razem będziesz nie tylko słuchał, ale i oglądał Mrugnięcie
A tak serio, to też nie mogę sie już doczekać. W dodatku pewnie u nas, jak zwykle płytka pojawi sie z opóźnieniem.
adam2uk
Senior

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #17 : Luty 18, 2008, 11:44:35 »

Cześć wszystkim,

Sieniek, mam taką nadzieję, że DVD będzie super... Uśmiech
Nie umiem się już doczekać, wiec jak już ją będe miał to pewnie dłuuuuugo nie będe jej wyciągał z odtwarzacza!
Co do terminu pojawienia się w sprzedaży w Polsce...no nie jestem pewnien jak to wyglada, dlatego, że wcześniej wyczytałem, że 25.02 to długo oczekiwane DVD ma się pojawić w całej Europie. Szkoda, że wtedy nie wkleiłem linka z tą informacją Zawstydzony..
Ale może ktoś z Forumowiczów ma wiecej informacji więcej na ten temat?

PS: Jeszcze tylko chciałbym ich koncert wreszcie "zaliczyć".... Duży uśmiech
pozdrawiam serdecznie,
pawełc
Junior
**

« Odpowiedz #18 : Luty 18, 2008, 22:09:28 »

Witam. U mnie cały czas leci w odtwarzaczu Hold the line. Po prostu totowo  Chichot Oridżinal Cd mam od soboty ha
karol_guitar
Senior

« Odpowiedz #19 : Luty 20, 2008, 19:42:54 »

A ja już mam to DVD  Język niewiele mogę o nim powiedzieć, bo widziałem dopiero 3 razy, ale napewno jest bardzo żywiołowy, Greg jest niesamowity Chichot Poza tym wydaje się jakiś "ciemniejszy" od Live In Amsterdam, zdecydowanie więcej efektów świetlnych. Mamy dość ciekawe ujęcia, widać np. jak Luke zmienia barwy nogą odzianą w but na obcasie Chichot Ekstra są też wywiady z każdym Greg prezentuje swoje umiejętności, Luke swój sprzęt, a Simon pokazuje rytmy do Africki i Bottom Of Your Soul. Super płytka.
adam2uk
Senior

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #20 : Luty 21, 2008, 13:01:46 »

Witam,
zazdroszcze tym wszystkim, którzy już mają nowe DVD.....ja niestety jeszcze kilka dni musze poczekać.
pozdrawiam.
Sebastian
Senior

« Odpowiedz #21 : Luty 27, 2008, 14:01:34 »

http://pl.youtube.com/watch?v=zmlVhNnSVjk
Sebastian
Senior

« Odpowiedz #22 : Luty 27, 2008, 14:08:28 »

http://pl.youtube.com/watch?v=PdJi-57HFmE
Mati
Nowicjusz
*

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #23 : Maj 04, 2008, 17:26:42 »

słuchajcie
a nie drażnią was na FIB szyte wokale, które brzmią momentami jak "Eiffel 65 - Blue"
dla mnie to jest straszliwie drażniące...
Strony: 1 [2]
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!