Powitać wszytskich!
Zamieszczam poniżej zdjęcia, które udało mi się zrobić podczas festiwalu perkusyjnego w Opolu. Nie pamiętam dokładnie daty, wiem że Simon Phillips był gwiazdą wieczoru. Niestety przyjechał sam, myślałem że będzie mu towarzyszył Lukather - no nic, kiedyś go wkońcu dorwę

Zdjęcia zrobiłem przed całą imprezą. Miałem okazje byc na próbach, ustawianiu sprzętu i nagłośnienia.
Wtedy właśnie spotkałem Simona. Bardzo sympatyczny i wyluzowany gość. Zero gwiazdorstwa itp. Zresztą mozna zobaczyc po zdjęciu

Mimo że był bardzo zajęty, a czas do rozpoczęcia imprezy był krótki, znalazł chwile żeby zamienić parę słow i zrobić pamiątkowe zdjęcie. OPrócz tego strzeliłem parę fotek jego podstawowego zestawu perkusyjnego.
W ogóle to jestem gitarzystą, dlatego tak ubolewam nad faktem że nie było jednego z moich idoli - Lukathera. Ale impreza i tak b. fajna. Z roku na rok co raz lepsza. Uwielbiam porządną sekcję rytmiczną, zawodowe współgranie perkusji z basem - to jest podstawa brzmienia w zespole, a Simon należy do mojej czołówki jeżeli chodzi o perkusistów.

To by było na tyle
Niestety nie miałem okazji być na koncercie TOTO ani spotkać Lukathera, ale jak będzie taka możliwość na pewno jej nie zmarnuję.