Po 1 witam wszystkich na forum. Pragnę pochwalić się, że byłem na tym koncercie :-) Mam nawet koszulkę, zostawiłem sobie na pamiątkę bilet itp. Wrażenia niesamowite. Mimo, iż nie można było fotografować, mam cały filmik zdjęć z tego koncertu.
Pamiętam jeszcze 1 zabawną sytuację. W pewnym momencie na scenę chciała wskoczyć jedna z fanek, ale została zatrzymana przez ochronę. Steve powiedział, żeby ją puścili i dodał: "I'm not fuckin' Michael Jackson" i zaczął śpiewać "Beat it". Kobieta resztę koncertu przesiedziała na brzegu sceny.
u
Uwaaaaaaga!!!!!!!!!! laska która wskoczyła na scenę wyjechała z LUKIEM POWAGA:) BYLI COŚ ROK ZE SOBĄ, TO KOLEŻANKA MOJEJ BYŁEJ SZEFOWEJ KTÓRA OPOWIADAJĄC O TYM MÓWIŁA O JAKIEJŚ NIEZNANEJ KAPELI Z AMERYKI, I ŻE GŁUPIA BYŁA TA LASKA ŻE Z NIM WYJECHAŁA
))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) BUHAHAHAHAAA A JA BYŁEM NA DRUGIM W SG W 1999 A 18 LIPCA 2010 BĘDĘ W BERLINIE IIIIIIIIIIIIICHHHHHAAAAA marcin.kostyra@yahoo.comBzdura i tyle!!! Lukather juz w tym czasie zwiazany byl z obecna zona, nawet w wywiadzie Weekand z Toto w Radiu ZET wspominal o tym ze jest bardzo zakochany i jest z nim w trasie, wiec sorry ale z dwiema dupami w jednej trasie dp 2001 roku to troche niebezpieczne