Polskie forum fanów TOTO TOTO - Polska strona zespołu
Luty 05, 2012, 18:42:38 *
   Strona główna   Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Strony: 1 [2] 3 4 5
  Drukuj  
Autor Wątek: jaki waszym zdaniem jest najlepszy "kawalek "Toto  (Przeczytany 13678 razy)
mayo
Nowicjusz
*

« Odpowiedz #15 : Kwiecień 07, 2007, 09:05:54 »

Gdybym miał wymienić ulubiony..?Nasuwa mi sie kilka tytułów:Waiting for your love,Don't chain my heart,After you gone,Georgy Porgy,Stop loving you,Falling in between..trudny wybór ,praktycznie chyba nie ma numeru który byłby cienki.
jjj
Gość
« Odpowiedz #16 : Kwiecień 07, 2007, 21:31:45 »

I Won`t Hold You Back  Chichot bardzo moze subiektywnie, ale jakze swiatecznie, z takimi tez zyczeniami dla wszystkich "totowcow".Pozdrawiamy!!! jjj
Pam
Junior
**

« Odpowiedz #17 : Kwiecień 14, 2007, 20:39:35 »

"Stop loving You"  Mrugnięcie
darek
Nowicjusz
*

« Odpowiedz #18 : Kwiecień 24, 2007, 20:19:44 »

........nastepna moja propozycjato:

2 Hearts/;'''''''' czasem muza potrafi wiele..............

Uśmiech Uśmiech Uśmiech Uśmiech
adam2uk
Senior

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #19 : Maj 05, 2007, 15:15:49 »

ostatnio złapał mnie CAUGHT IN THE BALANCE. Prosty,ale z jajem.
Skusia
Stały bywalec

« Odpowiedz #20 : Maj 06, 2007, 17:34:15 »

The Road Goes On, Jake to The Bone, Dave Goes Skiing, ostatnio Spiritual Man oraz odświerzone Little Wing i oczywiście cała XX po prostu fenomenalna, wszystkie kawałki Goin Home do Mrs Johnson + On the Run po prostu super klimat.
sieniek
Junior
**

« Odpowiedz #21 : Maj 13, 2007, 13:29:49 »

Najbardziej ulubione?Co?

Trudno fanowi Toto, za jakiego się mam, tak po prostu odpowiedzieć, co się najbardziej podoba.
W zasadzie z każdej płytki, czy to studyjnej, czy koncertowej, wybrałbym co najmniej po kilka utworów, które pozostaja w pamięci.
Nagranko, z pozoru nie robiące wrażenia na płycie studyjnej, dostaje blasku w wydaniu koncertowym.
Oczywiście od razu, jako te pierwsze, przychodzą na myśl te najbardziej znane, sztandarowe, że wymienię tutaj: Africa, Rossanna, Child's anthem, 99, Stop loving you ale...
Czyż nie jest tak, że przychodzą one dlatego na myśl, że są najczęściej grane w mediach? Posłuchiwane gdzieś przypadkiem, a więc i najczęściej pozostające w świadomości.
Na szczęście są i te mniej znane, pozostające niejako w ukryciu i czekające na odkrycie, przez każdego żądnego poznania Toto, słuchacza.
Dla mnie takimi jawią się: The road goes on, Gift of faith, A thousand years, Wings of time, Right part of me,
Czy jednak sposób dotrzeć do wszystkich, słuchanych pod natchnieniem chwili, i w tym właśnie momencie zachwycających???
karol_guitar
Senior

« Odpowiedz #22 : Maj 14, 2007, 15:03:39 »

rzeczywiście wiele ludzi "lubi" jakiś kawałek tylko dlatego, że nie znają innych, które prawdopodobnie spodobałyby się im znacznie bardziej Uśmiech moje propozycje (na teraz, bo jutro może mi się coś odwidzieć) to Fahrenheit, Change of Heart, Bodhisattva (to cover, ale sądze, że chłopacy włożyli w niego całe serce - szczególnie Luke w solówki:) ), Make Believe, Good for you, Waiting for your love, The other end of time, Afraid of love, Never enough, Gypsy Train, She knows the devil, How many times.... achh bo w końcu wymienie wszystkie jakie znam Uśmiech
Pozdrawiam
darek63
Nowicjusz
*

« Odpowiedz #23 : Maj 29, 2007, 18:29:51 »

Moim zdaniem najlepszy utwór to Melanie
bulka
Junior
**

« Odpowiedz #24 : Maj 30, 2007, 20:16:55 »

A thousand years tak Sieniek Uśmiech to jest wygar Chichot, mysle ze wielka zaasluga jeffa Uśmiech piekne bebenki Język
Ida
Nowicjusz
*

« Odpowiedz #25 : Maj 30, 2007, 20:57:00 »

Uwielbiam I'll be over you. Usłyszeć to  na żywo....
kasia
Nowicjusz
*

« Odpowiedz #26 : Maj 30, 2007, 21:55:07 »

Ja też to uwielbiam Ido, szczególnie solo na gitarze.... W ogóle słucham prawie non stop ich ballad. To co się czuje, trudno wyrazić słowami... Pozdrawiam
Skusia
Stały bywalec

« Odpowiedz #27 : Maj 31, 2007, 07:00:45 »

Sieniu - a co z rankingiem - coś się ruszyło od lutego 2006?
sieniek
Junior
**

« Odpowiedz #28 : Czerwiec 03, 2007, 13:08:30 »

A thousand years tak Sieniek Uśmiech to jest wygar Chichot, mysle ze wielka zaasluga jeffa Uśmiech piekne bebenki Język

Też tak myślę! Jak na owe czasy, przejścia zagrane zostały bardzo dynamicznie i oryginalne. W ogóle gra Jeffa na "The seveth one" bardzo przypadła mi do gustu. Grał tak jakby od niechcenia, "powłuczyście" (ha, nie wiem czy istnieje takie słowo?) świetnie oddając, a może dodając klimatu nagraniom, czasem pokazując swoją klasę w "mocniejszych" partiach utworów, czy też w ostrzejszych kawałkach..
Wydaje mi się, że jeśli chodzi o bębenki, to co nieco lepiej zagrano na nich w "Anna", czy "Mushanga", ale przecież nie będziemy się spierali o niuanse Mrugnięcie

Skusia! Na rankig to ja mam tylko taki wpływ, że zbieram głosy od czasu do czasu, i przetwarzam je;)
Cóż jednak moge począć, skoro nikt nie ma ochoty podzielić się swoimi upodobaniami.
Myślę sobie, że można by wykombinować jakiś rodzaj listy w php, gdzie ludziska mogliby bezpośrednio oddawać swoje typy, kierując się potrzebą chwili, anie wyrachowaniem.
Tyle, że tego rodzaju prośba to już nie do mnie.

Pozdrowionka! 
Skusia
Stały bywalec

« Odpowiedz #29 : Czerwiec 04, 2007, 12:08:56 »

Myślę sobie, że można by wykombinować jakiś rodzaj listy w php, gdzie ludziska mogliby bezpośrednio oddawać swoje typy, kierując się potrzebą chwili, anie wyrachowaniem.
Tyle, że tego rodzaju prośba to już nie do mnie.

Pozdrowionka! 

To ciekawy pomysł - możnaby dać 2 proste listy rozwijane - płyta i piosenka i guziczek głosuj i już Uśmiech Trzeba tylkoby zabepieczyc zeby ktos sobie nie zagłosował kilka razy za duzo  Co? - Julio co Ty na to? Uśmiech
Pozdrawiam
Strony: 1 [2] 3 4 5
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!