|
Grzecho
|
 |
« : Sierpień 02, 2007, 18:47:58 » |
|
Słuchajcie. Co myślicie o tym, aby wynająć gdzies w którymś mieście np. u mnie w Biłgoraju (jedna knajpa na tys. mieszkańców przypada-a jest ludzi 26 tys.) lokal i bawić się do rana, tzn tańczyć, pić- czyli imprezować przy muzyce lub DVD TOTO? Może byśmy się zebrali i zrobili balange jaką.Co? Baza noclegowa bogata 20 km dalej w Zwierzyńcu. A i w Biłgoraju coś by się znalazło-tyle że hotel tylko. A zresztą kto będzie spał. Na kacu autobusem jezdzi sie zajebiście. No i co wy na to?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
adam2uk
|
 |
« Odpowiedz #1 : Sierpień 04, 2007, 20:16:37 » |
|
Grzecho - pomysl niezly, jeszcze lepiej gdyby muza byla grana przez jakis cover-band toto.. Tylko pytanie - kto bylby w stanie podjac sie zorganizowania takiej imprezy? Bylem kiedys na imprezie w takiej rockowej knajpie w Birkenhead gdzie gral cover bon jovi, i fajne to bylo..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Piter
Nowicjusz

|
 |
« Odpowiedz #2 : Sierpień 05, 2007, 19:58:05 » |
|
Pomysł ze zlotem znakomity. Popisuję się obiema rękami. Rzeczywiście, pozostaje kwestia organizacji. Sądzę jednak, że przy odrobinie dobrych chęci i wsparcia pozostałych "forumowiczów", sprawa jest do zrobienia. No i termin. Ustalony odpowienio wcześniej da, przynajmniej teoretycznie, gwarancję, że frekwencja będzie satysfakcjonująca. Ciekawe, co na to pozostali "totowcy"? Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
skawa
Nowicjusz

|
 |
« Odpowiedz #3 : Sierpień 05, 2007, 22:44:42 » |
|
Nareszcie! Udało się! WITAM CIĘ PITER! Witaj Grzechu! Popieram Twoją propozycję! Jestem trochę daleko od Ciebie....jakieś 400... może trochę dalej, ale za tydzień będę w Lublinie. Wiem ( nie tylko z forum) że Piter jest za, więc jest nas trójka... Pozdrawiam SKAWA
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Grzecho
|
 |
« Odpowiedz #4 : Wrzesień 03, 2007, 17:42:26 » |
|
Hej! Jak widzisz Skawa Polska to duuuuży kraj. Nie to co np. Litwa, gdzie 400 kilometrów jest od granicy do granicy. Dlatego mają dobre drogi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Piter
Nowicjusz

|
 |
« Odpowiedz #5 : Wrzesień 04, 2007, 12:37:31 » |
|
Witajcie!! Widzę, że oprócz kilku osób, reszta forumowiczów milczy odnośnie pomysłu Grzecha. A szkoda, bo to byłaby naprawde swietna okazja do poznania się. Zastanawia tylko ten brak odzewu. Rozumiem, kazdy ma jakieś obowiązki, swoje sprawy, ale właśnie po to jest forum, by to w jakikolwiek sposób wyrazic. Pomijam kwestię ewentualnego uzgodnienia terminu, bo z takim zaangazowaniem zlot fanów jednak wyląduje wśród pomysłów dobrych, lecz niezrealizowanych. Grzechu, zostaw namiary, to spotkamy się razem ze Skawą i Adamem:) A co tam. Przynajmniej jakąś namiastkę zlotu będziemy mieli. Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sieniek
|
 |
« Odpowiedz #6 : Wrzesień 04, 2007, 15:56:32 » |
|
No jeśli znajdą się chętni do oraganizacji i chętni do uczestnictwa to czemu nie 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pam
|
 |
« Odpowiedz #7 : Wrzesień 04, 2007, 19:57:05 » |
|
No chłopaki  to jest to  Pomysł wspaniały ... tylko gdzie i kiedy ? Narka 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
skawa
Nowicjusz

|
 |
« Odpowiedz #8 : Wrzesień 04, 2007, 21:47:33 » |
|
Grzechu! Szkoda, że nie "dałeś" swoich namiarów... choćby nr tel kom.... byłam niedaleko i często tam bywam, a naprawdę jestem za.... moglibyśmy pogadać... Ale wszystko jest do zrobienia. Fajnie, że kilka osób się odezwało w tej sprawie. To co Grzechu? Podasz ten nr tel kom? pozdrawiam skawa
|
|
|
|
|
|
|
|
|
skawa
Nowicjusz

|
 |
« Odpowiedz #9 : Wrzesień 04, 2007, 21:48:30 » |
|
Piter! Ciebie pozdrawiam nad wyraz i czekam na tzw info...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
adam2uk
|
 |
« Odpowiedz #10 : Wrzesień 09, 2007, 18:16:25 » |
|
Widzę, że ten pomysł musi chyba jeszcze trochę "dojrzeć" - w każdym razie ja i moja żona się na tą imprezę piszemy. Grzecho, wspomniałeś o knajpce w Biłgoraju, może byłbyś w stanie chociażby zagadać "wstępnie" z właścicielem którejś z knajpek, zorientować się czy pisałby się na coś takiego i jakie wstępnie byłyby koszty wynajęcia knajpki, może podałby jakieś terminy, które mu pasują, itd.
2. Poza tym, kwestia sprzętu grającego, lub "DJ-a", który zgodziłby się poprowadzić stronę muzyczną i ewentualnie za ile.
3. Osobny temat to kwestia catheringu- czy może trunków - czy byłyby one na zasadzie płatnego z wyprzedzeniem "wjazdu" czy też każdy we własnym zakresie?
4. Wspomniałeś o noclegu, że jest hotelik 20km od Biłgoraja- pozostaje kwestia transportu - może ktoś ma busika(+kierowcę)? W końcu cała impreza skończyłaby się podejrzewam, nad ranem...
5. Jeśli chodzi o chętnych, to raczej ich nie brakuje, sądząc po forum. Wystarczyłoby dużo wcześniej wysłać infomaile/zaproszenia do wszystkich użytkowników, mógłby to być temat dla administratora forum - Julii?
6. No i ostatnia sprawa - czy Ty Grzecho, podjąbyś się zorganizowania tej imprezy?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Piter
Nowicjusz

|
 |
« Odpowiedz #11 : Wrzesień 10, 2007, 14:49:17 » |
|
I oto mamy pierwsze konkretne pytania. Dzięki Adam. Grzecho, uaktywnij się i zostaw na forum chociaż namiary na siebie. Wtedy kwestie organizacyjne można by konsultowac na gorąco, "z marszu" niejako. Gdybyś potrzebował pomocy, wrzuc problem, pomożemy (jak sądzę). No i, rzecz jasna, gdyby zlot nie mógł się odbyc w Biłgoraju "z przyczyn od nas niezależnych", zaczniemy szukac innego miejsca. Tylko kontakt, Grzecho, kontakt.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Julia Stoff
|
 |
« Odpowiedz #12 : Wrzesień 16, 2007, 17:39:09 » |
|
Jeśli będziecie mieli już jakieś konkretne informacje to oczywiście mogę porozsyłać zaproszenia do użytkowników forum, ale też na głównej stronie dać ogłoszenie. Prośba więc do ewentualnych organizatorów, żeby jak już będzie wszystko ustalone przesłać mi informacje.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Grzecho
|
 |
« Odpowiedz #13 : Październik 10, 2007, 17:00:42 » |
|
Hej! Witajcie! Widzę, że coś ruszyło. To co. Ja biorę się do roboty i konkrety czy propozycje co do spotkania i imprezy zamieszczę na forum możliwie jak najszybciej. Jeśli chodzi o nocleg to najdroższa opcja na miejscu w hotelu. Coś od 70 do 100 za nockę. Jeszcze popytam. Tańsza - agroturystyka 20 km dalej w Zwierzyńcu od 25 do 40 . Fajne miasteczko z własnym browarem. Hotelu nie trzeba rezerwować. Agroturystyke-pewnie trzeba. Busik- nie ma problemu. Zaparkować auta bezpiecznie na noc bez opłaty parkingowej?- Nie ma problemu. Adam2uk-bardzo dobre pytania. Jak na sprawdzianie. Odpowiem na wszystkie. A tym czasem- NARAZISKO!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Grzecho
|
 |
« Odpowiedz #14 : Październik 13, 2007, 17:18:06 » |
|
Słuchajcie totomaniacy! Możemy zabawić się w Zwierzyńcu - sercu Roztocza Środkowego. Możecie połączyć imprezę z wycieczką turystyczną. Wstępnie: pokój + śniadanie 45zł osoba obiad 18.50 zł osoba kolacja wieczorna (bankiet-znaczy full wypas) 57zł osoba sprawdzony profesjonalny D.Jej 50zł za godzinę. Do 30 osób - salka na dole. Powyżej 30-stu CAŁY HOTEL NASZ! CZAICIE? Wszystko może odbyć się 17-18 listopada. Po prostu zabawa na całego przy takich kawałkach jak Hold The Line,Rosanna,Stop Loving You, no i przytulańce przy balladach.Tego na dyskotece nie będziecie mieli.Tego nie wolno przegapić. Jest to ośrodek wypoczynkowy "Anna". ( www.annazwierzyniec.pl). 2 tygodnie przed trzeba się określić. I niestety chyba najbardziej niewygodna sprawa. Przedpłata. Nie wiem jak to będzie. Z kontem nie ma sprawy tylko kto mi zaufa. Wypowiadajcie się jak najszybciej bo trzeba podjąć decyzję. Numer dla Skawy i nie tylko: 501515556. Grzesiek Kraczowski - Biłgoraj
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|