28.02.2018, Kraków

Live At Montreux 1991 DVD
Live At Montreux 1991
© 2002-2017 Julia Stoff

r e k l a m a


zespół toto, lukather, kimball, toto, paich, porcaro, phillips, toto, muzyka, phillinganes, toto, lukather, kimball, porcaro, paich, toto, phillips, muzyka zespołu toto, phillinganes, toto koncert 2015, williams, castro

dyskografia > best ballads
TOTO - Best Ballads

TOTO - Best Ballads (Benelux version) (1995, Columbia)

01 I'll be over you (S. Lukather, R. Goodrum)
02 Without your love (D. Paich)
03 Mushanga (D. Paich, J. Porcaro)
04 99 (D. Paich)
05 Mama (D. Paich, B. Kimball)
06 A thousand years (D. Paich, J. Williams, M-T Williams)
07 Takin' it back (S. Porcaro)
08 I won't hold you back (S. Lukather)
09 Anna (S. Lukather, R. Goodrum)
10 Georgy Porgy (D. Paich)
11 Lea (S. Porcaro)
12 It's a feeling (S. Porcaro)
13 Africa (D. Paich, J. Porcaro)
14 Angela (D. Paich)
15 Only you (Toto)
16 Out of love (S. Lukather, J.M. Byron)
17 2 Hearts (Toto)
18 How does it feel (S. Lukather)

(...) - autor piosenki

Steve Lukather: gitary, wokal
David Paich: klawisze, wokal
David Hungate, Mike Porcaro: bass
Jeff Porcaro: bębny, perkusja
Jean-Michel Byron, Bobby Kimball, Joseph Williams: wokal
Steve Porcaro: klawisze

  ⇑ na górę