28.02.2018, Kraków

Live At Montreux 1991 DVD
Live At Montreux 1991
© 2002-2017 Julia Stoff

r e k l a m a


zespół toto, lukather, kimball, toto, paich, porcaro, phillips, toto, muzyka, phillinganes, toto, lukather, kimball, porcaro, paich, toto, phillips, muzyka zespołu toto, phillinganes, toto koncert 2015, williams, castro

dyskografia > super hits
TOTO - Super Hits

TOTO - Super Hits (2001, Sony)

01 Hold the line (D. Paich)
02 Rosanna (D. Paich)
03 Africa (D. Paich, J. Porcaro)
04 Georgy Porgy (D. Paich)
05 Live for today (S. Lukather)
06 99 (D. Paich)
07 Without your love (D. Paich)
08 St. George and the dragon (D. Paich)
09 Isolation (D. Paich, F. Frederiksen, S. Lukather)
10 I'll be over you (S. Lukather, R. Goodrum)

(...) - autor piosenki

Steve Lukather: gitary, wokal
David Paich: klawisze, wokal
David Hungate, Mike Porcaro: bass
Jeff Porcaro: bębny, perkusja
Bobby Kimball, Fergie Frederiksen, Joseph Williams: wokal
Steve Porcaro: klawisze

  ⇑ na górę